🌿
Vogel
Abbotts gent
أطيش أبوت
Papasula abbotti
🛡 Bedreigd (EN)
🌍 Gedeeltelijk geverifieerde verspreiding
🌍
Gedeeltelijk geverifieerde verspreiding
✓ Gecontroleerde soortgegevens
NatureGuard Range V6
◐ Kaartvolledigheid niet geclaimd
🌍 Verspreiding
Gecontroleerde verspreidingsgegevens. Volledige landenclaims worden ingekleurd; geografisch gekwalificeerde landsdelen krijgen een gestreepte markering.
Wereldkaart laden…
Aanwezig / jaarrond
Broedgebied
Overwinteringsgebied
Doortrekgebied
Alleen genoemd landsdeel
NatureGuard
▦ Soortprofiel
Status
- 🛡 IUCN-status
- Bedreigd (EN)
- 🌍 Verspreidingsdata
- Gedeeltelijk geverifieerde verspreiding
Identificatie
- 🔬 Wetenschappelijke naam
- Papasula abbotti
- 🆔 NatureGuard-soort-ID
- papasula_abbotti
Voortplanting
AvianBodySize
🥚 Broedgegevens
Gemiddelde eimassa
112,2 g
Gemiddelden uit de geselecteerde bron; individuele nesten en eieren kunnen afwijken.
Volwassen morfologie
AvianBodySize
⚥ Man & vrouw
♂ Man
- Lichaamsgewicht
- 1472,6 g
- Vleugellengte
- 445,5 mm
- Tarsuslengte
- 41,6 mm
- Snavellengte
- 106,3 mm
♀ Vrouw
- Lichaamsgewicht
- 1491,5 g
- Vleugellengte
- 454,3 mm
- Tarsuslengte
- 46,3 mm
- Snavellengte
- 111,2 mm
Brongebaseerde soortgegevens.
Ecologie op basis van bronnen
✓ Gecontroleerde bronnen
🌿 Voedsel & foerageergedrag
🍽️ Voedselprofiel
Relatieve voedselverdeling in de geselecteerde ecologische bron.
Vis
50%
Ongewervelden
50%
🌳 Waar de soort foerageert
Relatieve verdeling over foerageerlagen in de geselecteerde ecologische bron.
Water Below Surface
100%
Deze percentages beschrijven het geselecteerde bronprofiel. Het werkelijke gedrag kan verschillen per seizoen, leefgebied, leeftijd en voedselaanbod.